Psykolog Randers

Psykolog uden ventetid
Coaching og psykolog-samtaler nær Randers. Her får du let og hurtig adgang til psykolog-hjælp til stress, kriser, angst og depression.

Rabat med lægehenvisning til psykolog
Hos din psykolog kan du få samtaler både med og uden lægehenvisning. Med lægehenvisning får du reduceret samtaleprisen med 140 kr.

Få psykologen hjem til dig selv
Video-samtaler med din psykolog mens du er hjemme, på farten eller i sofaen. Via vores sikre video-løsning, der kører med et enkelt klik. Nemt via din mobil eller laptop. Kræver ikke installation af apps.

Det er fleksibelt, trygt og giver de samme resultater.

Åben 7:30-22:30

Alle ugens syv dage - også ferier

Ingen ventetid

Få psykolog-hjælp med det samme

Psykolog Randers

23 minutter fra Randers S

Priser
fra 450-890 kr

Psykolog-samtale

890 kroner

Med læge-henvisning

750 kroner

Tilskud fra "danmark"

-300 kroner

Tilskud fra "danmark"?
Er du medlem af Sygeforsikringen "danmark" kan du få 300 kr. refunderet per samtale.

Spørgsmål?

Psykolog-priser
+

En psykolog-samtale koster 890 kr. Nye klienter med en lægehenvisning får en rabat på 140 kr. Du betaler da 750 kr. per samtale hos din psykolog.

Er du medlem af Sygeforsikringen "danmark" ydes der tilskud på 300 kr. per samtale.

Din pris bliver da 590 kr. uden lægehenvisning og 450 kr. med henvisning til psykolog.

Samtaler via arbejde eller forsikring koster 990 kr. per samtale.

Tilskud til psykolog
+

Sygeforsikringen "danmark" yder tilskud på 300 kr. per psykolog-samtale, uanset din alder. Hos din psykolog kan du automatisk få refusionen registreret. Du skal altså ikke selv indberette din faktura. Det gør din psykolog automatisk. Hver gang.

Har du en sundhedsforsikring, privat eller via din arbejdsplads, vil den typisk dække udgifterne til psykolog-hjælp. Hos din psykolog vil du altså få samtalerne betalt og skal ikke selv lægge ud.

Der er frit valg af autoriseret psykolog. Du kan derfor blot bede din forsikring om en bevilling eller forhåndsgodkendelse. Det er et stykke papir eller en mail, hvor det fremgår hvor mange timer du har fået tildelt. Kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål. Jeg hjælper gerne.

Afbud til samtale
+

Hos din psykolog kan du frit aflyse din samtale-tid frem til 24 timer før aftalt tid. Aflyser du mindre end 24 timer før aftalt tid, vil du derfr blive faktureret fuld pris. Uanset årsag.

Meld derfor afbud i god tid. Vær desuden opmærksom på, at sundhedsforsikringer ikke dækker afbud og udeblivelser. Du vil derfor selv skulle betale, hvis du udebliver eller melder afbud mindre end 24 timer før samtale, selvom din sundhedsforsikring dækker dit psykolog-forløb.

In English?
+

Ex-pats are most welcome! Here you will find a licensed, English-speaking psychologist situated near Aarhus, in Djursland. I readily welcome English-speaking ex-pats for sessions, counseling and coaching. Choose freely between sessions at the office in Mørke, online via Google Duo, Skype or Wire or the tried and tested mobile phone. If you're commuting by car and wish to utilize this time for sessions, I offer flexibility that accommodate any schedule.

Address
The office is located 19 minutes from Aarhus by car. The address is Fabriksvej 5, Mørke.

Prices
Pricing is 990 DKK, if you're covered by your company or insurance. If you are paying for your sessions yourself, the pricing is 880 DKK. If you have a doctor's referral/note for seeing psychologist in regards to depression, anxiety, etc., there is a reduced fee at 690 DKK.

I have regular, English-speaking clients and I am used to having sessions in technical, but easy-to-understand English. I speak fluently, with a well-traveled vocabulary.

Contact
Contact me at [email protected], call me at +45 89 88 44 45 or text me at +45 4263 2400.

Usikker? Første gang?

Kontakt mig bare. Stil et spørgsmål. Så forklarer jeg gerne.
Det koster ikke noget.

Ring til Frank
Send en SMS

I Grenå, Mørke og tæt på Randers

Placeret tæt på Randers Syd og med placering på Djursland er der omkring 20 minutters kørsel fra Randers, samt kun få minutters kørsel fra Rønde, Auning, Ryomgård og Hornslet.

Da vi har kontor i Mørke og Grenå, så er vi kun tre minutter fra motortrafikvejen og Letbanen. Derfor kommer mange også fra Skødstrup, Egå, Lystrup, Hadsten, Hinnerup og Ebeltoft.


Psykolog tæt på Randers

Hos din psykolog nær Randers kan du få hurtig og let adgang til psykolog-hjælp til stress, angst, depression og kriser. Eller du kan få samtaler via video-sessioner på din mobiltelefon eller laptop. Det er nemt at komme igang.

Du kan få samtaler både med og uden lægehenvisning.

Du kan også få coaching til at klare hverdagen, jobsamtalen, eksamen eller personlig udvikling og fokus i livet.

Psykolog-samtaler uden ventetid - lige ved Randers


Kørselvejledning fra Randers

Kør ad Clausholmvej mod Hammelvej, 8900 Randers

Fortsæt ad Hammelvej og kør ad Grenåvej (Rute 16/Rute 21)

Tag første frakørsel ad Ebeltoftvej/Rute 21 i rundkørslen

Tag anden frakørsel ad Randersvej/Rute 21 i rundkørslen

Drej til højre, og følg Randersvej

Drej til venstre, og følg Fabriksvej

Så er du fremme hos Djursland-psykologen, Fabriksvej 5, 8544 Mørke


Google Maps fra Randers

Ny afdeling i Randers i 2021

»Lige nu har vi afdelinger i Mørke og Grenå på Djursland, men mange af vores klienter kommer fra Randers. Derfor åbner vi afdeling i Randers. På Messingvej ved Randers Storcenter og E45-tilkørslen,« fortæller stifteren Frank Kjerstein fra Din Psykolog.

Byens mest kendte vartegn i form af Niels Ebbesen og den jyske hingst på Østervold er ifølge Frank Kjerstein både symbolet på den mentale styrke, der kendetegner byens folkesjæl, men også på den styrke, som mange søger at genvinde i udfordrende situationer med kriser, stress, angst og depression. Derfor opfatter den driftige psykolog da også Randers som det helt oplagte valg af by til lancering af virksomhedens næste afdeling.

»Hos os kan du få hurtig psykolog-hjælp til angst, depression, stress og kriser - uden ventetid. Vores fire psykologer er vant til at træde hurtigt til, når der er behov for en samtale med en psykolog. Det kommer vi også til i Randers,« uddyber Frank Kjerstein omkring årsagen til virksomhedens vækst. Hovedafdelingen, Djursland-psykologen i Mørke, har i skrivende stund over 40 fem-stjernede anmeldelser fra tilfredse klienter på Google. Iværksætteren bag firmaet tilskriver selv en stor del af succesen og de mange anbefalinger, at telefonen er åben alle ugens syv dage fra 7:30-22:30. At gøre det let at komme i kontakt med en psykolog og at få den første samtale hurtigt derefter, er med tiden blevet både virksomhedens profil og varemærke.

Er det første gang, at du skal snakke med en psykolog, så er du i gode hænder. Hos Din Psykolog er de nemlig specialiserede i at tage rigtig godt imod førstegangs-klienter. Nye klienter går simpelthen ind og bestiller tid via psykologfirmaets hjemmeside og kommer derefter hurtigt i gang med første video-samtale. En oplevelse, der står i stærk kontrast til de tre måneders ventetid, der lige nu er den gennemsnitlige ventetid på første psykolog-samtale på landsplan i Danmark. Ventetiden er et stigende problem for mange med angst, depression eller stress, der står midt i en personlig krise og gerne vil have video-samtaler med en psykolog her-og-nu.

Online psykolog: Randers har for lang ventetid

De lange ventetider medfører at mange ofte ringer forgæves hos de fleste psykologer i Randers. Og det frustrerer selvfølgelig enhver, der står i en krise, at blive skrevet op på en ventelister for at få den første tid til psykolog-hjælp flere måneder senere. Men sådan er det ikke hos Din Psykolog. Her ansætter man løbende nye psykologer, for at kunne følge med efterspørgslen og træde hurtigt til med psykolog-hjælp, når krisesituationer opstår i hverdagen og livet. På den måde har virksomheden holdt trit med en stigende efterspørgsel ved at ansætte tre nye psykologer i 2020. Og tendensen ser ud til at fortsætte, da firmaet netop nu indleder 2021 med at rekrutteringen af årets første nye psykolog.

»Ansættelsen bliver den første optakt til etableringen og lanceringen i Randers, der kommer til at ske i løbet af foråret, når den helt rette kollega er fundet,« understreger Frank Kjerstein.

Firmaet tilbyder i øvrigt også iværksætter-coaching, som et af deres særlige specialer. Selvstændige, iværksættere og ledere udgør en stor del af klienterne og psykologfirmaet har derfor to psykologer med helt særlig passion for netop udfordringerne ved livet og hverdagen som selvstændig, iværksætter og leder.

Psykolog: Randers er næste skridt

Frank Kjerstein afslutter med at opliste de vigtigste grunde bag lanceringen af en ny afdeling i netop Randers: »Sagen er den, at vi oplever stor efterspørgsel fra klienter i og omkring Randers. Dernæst så er der naturen omkring Randers, der tilbyder enestående forhold til udendørs terapi, fx vandreture til psykologisk behandling af depression, stress og angst. Og endelig så oplever alt for mange i Randers, at det er vanskeligt at finde en psykolog uden ventetid. Til syvende og sidst, så er det afgørende for os, at byens størrelse, historie og driftige folkekultur passer rigtig godt til vores faglige tilgang og metoder. Det er simpelthen et helstøbt match med mentaliteten i Kronjylland, der trækker os fra Djursland og ind til Randers her i foråret 2021«.

Kontakt din psykolog

Fabriksvej 5, Mørke

Åben fra 07:30-22:30
alle ugens syv dage